خدمات طراحی سایت بازرگانی؛ وب سایت مناسب شرکتهای صادرات و واردات
سایت یک شرکت بازرگانی باید چه ویژگیهایی داشته باشد؟ برای طراحی آن باید به چه نکاتی دقت کنیم؟ چطور خواستهها و نیاز کاربر از سایت صادرات واردات را درک کنیم و پاسخ مناسبی به آن بدهیم؟ در دنیای امروز طراحی سایت بازرگانی به عنوان یک ابزار بسیار مهم و کارآمد برای فروش، تبلیغ و ارتباط با مشتریان است. در شرایط کنونی که تعداد رقبا در هر صنعتی زیاد شده، داشتن یک وب سایت با طراحی مناسب به شما کمک میکند تا بتوانید از رقبای خود جلو بزنید و بیشترین استفاده را از دنیای دیجیتال برای رسیدن به رشد و پیشرفت در کسب و کار خود ببرید.
با مطالعه ادامه مقاله میتوانید مهمترین فاکتورهای لازم برای طراحی سایت صادرات واردات را دریابید و سایتی زیبا، شیک و کاربرپسند داشته باشید؛ پس همراه ما بمانید.
طراحی سایت با وردپرس
-
واکنش گرا
-
سرعت بالا
-
قابل توسعه
-
پنل کاربری پیشرفته
-
اتصال به پیامک
-
مقرون به صرفه و ارزون
طراحی سایت با کد نویسی
-
واکنش گرا
-
سرعت بالا
-
قابل توسعه
-
پنل کاربری پیشرفته
-
اتصال به پیامک
-
مقرون به صرفه و ارزون
چرا باید به فکر طراحی سایت برای شرکت بازرگانی باشم؟
طراحی سایت بازرگانی مزایای زیادی برای شما به همراه دارد؛ از جمله اینکه میتوانید به بازار جهانی وصل شوید و مشتریان بیشتری داشته باشید. شاید شما در دنیای واقعی یک کسب و کار موفق داشته باشید اما افراد کمی شما را بشناسند. با داشتن وب سایت خوب میتوانید شناخته شده تر شوید و مخاطبان بیشتری جذب کنید. از آن جایی که این روزها مردم اکثر نیازهای خود را از طریق سرچ در گوگل رفع میکنند، داشتن سایت برای شما میتواند یک مزیت مهم محسوب شود؛ در صورتی که کاربر با سرچ در گوگل به سایت شما برسد، این شانس را دارید که آن را به مشتری تبدیل کنید و از رقبای خود جلو بزنید.
به طور کل ساخت و طراحی وب سایت بازرگانی، به طور هوشمندانه و خلاقانه، میتواند کمک زیادی به رشد و ارتقاء کسب و کار شما بکند.
ساخت و طراحی وب سایت بازرگانی چه مزایایی دارد؟
- کاهش هزینههای تبلیغات
- ارتقای اعتبار و شناخت برند
- افزایش فروش و سود
- ارتباط بهتر با مشتریان
- تبلیغات و بازاریابی بهینه
- افزایش قابلیت دسترسی به محصولات و خدمات
- ورود به بازار جهانی
مراحل خدمات طراحی سایت بازرگانی
به طور کلی طراحی وب سایت به شکل حرفهای نیاز به زمان، تلاش و خلاقیت زیاد دارد. به همین دلیل برای گرفتن بهترین نتایج و داشتن سایتی زیبا و کاربرپسند، بهتر است با یک تیم طراحی و توسعه وب همکاری کنید. در ادامه 5 گام مهم برای ساخت و طراحی وب سایت صادرات واردات را توضیح دادهایم:
1- برنامهریزی
اولین و مهمترین کاری که باید انجام دهید، برنامهریزی است. با تعیین اهداف، تحقیق در مورد بازار هدف به کمک رقبا و ترندهای بازار، تعیین نوع وب سایت (فروشگاه آنلاین، سایت اطلاعاتی یا وب سایت تخصصی)، تعیین مخاطبان، تعیین ساختار سایت و محتواها، تعیین بودجه و زمانبندی از جمله کارهایی است که باید انجام دهید.
در این زمینه میتوانید با کارشناسان با تجربه در حوزه طراحی و توسعه وب مشورت کنید تا از ابتدای کار اصولی و با کمترین ریسک پیش بروید.
2- انتخاب هوشمندانه نام دامنه
انتخاب نام دامنه مناسب در خدمات طراحی سایت بازرگانی نقش بسیار مهمی دارد و تاثیر قابل توجهی روی موفقیت و شناخت برند شما خواهد داشت. بنابراین بهتر است از نام دامنهای کوتاه و قابل حفظ، مرتبط با موضوع سایت، قابل تلفظ در زبانهای مختلف (در صورتی که شرکت بازرگانی بینالمللی داشته باشید) استفاده کنید.
با به کار بردن کلمات کلیدی مرتبط به کسب و کار خود میتوانید نام دامنه را برای موتورهای جستجو بهینهتر کنید. همچنین توصیه میکنیم از خط تیره و اعداد در نام دامنه خود استفاده نکنید.
3- طراحی ساختار سایت
برای این کار لازم است که به نیازهای کاربران خود توجه کنید و ساختاری طراحی کنید که باعث افزایش تجربه کاربری و رضایتمندی آنها شود. ابتدا یک نقشه سایت تهیه کنید که همه صفحات و روابط بین آنها را توضیح دهد. منوی سایت باید طوری طراحی شود که همه صفحات سایت را شامل شود؛ از صفحه اصلی، درباره ما، تماس با ما و محصولات گرفته تا وبلاگ و اخبار و تجربیات و سابقه کاری.
4- طراحی صفحات سایت
از مهمترین خدمات طراحی سایت صادرات واردات طراحی صفحات سایت به شکل اصولی و مناسب است. لازم است تا طراحی ساده و کاربرپسندی داشته باشید. کاربران سایت شما باید به راحتی بتوانند به اطلاعات مورد نیاز خود دسترسی پیدا کنند.
همچنین استفاده از رنگهای مناسب به طوری که با محصولات و برند شما همخوانی داشته باشند (داشتن رنگ سازمانی؛ مانند شرکت رایتل که با رنگ بنفش شناخته میشود یک رنگ اختصاصی برای خود در نظر بگیرید) و ظاهری جذاب به سایت دهد.
استفاده از فونتها و تصاویر مناسب و باکیفیت، ریسپانسیو بودن سایت (درست به نمایش در آمدن در دستگاههای مختلف موبایل، تبلت و …) از دیگر موارد مهمی هستند که باید به آنها توجه کنید.
5- ایجاد محتوای مناسب
دادن اطلاعات بهروز و مفید در مورد محصولات و خدمات خود به کاربران، کمک میکند تا به فروش بیشتر برسید. برای این کار سعی کنید از محتواهای یونیک و مفید استفاده کنید، کلمات کلیدی مناسبی را برای صفحات خود به کار ببرید، استانداردهای سئو محتوا را رعایت کنید، به روز رسانی منظم آن را جدی بگیرید و از ویدئوها و تصاویر باکیفیت استفاده کنید.
قرار دادن محتوای جذاب و سئو شده میتواند کاربران مختلفی را با سایت شما آشنا کند و باعث افزایش مشتری و شناخت برند شود.
مراحل طراحی سایت در وبوتو
ایجاد جلسهودریافت کامل دسترسی
صحبت اولیه بامدیریت و جلسه نهایی با مدیرفنی
طراحی رابطکاربری
طراحی رابط کاربری با استانداردهای ui و ux
توسعه پروژه
ایجاد سایت با طرح گرافیکی اولیه
اصلاحات
انجام اصلاحات بعد تحویل اولیه سایت
بارگذاری
بارگذاری نمونهکار، محصولات و ….
پشتیبانی
رفع باگهاو بررسی مشکلات امنیتی سایت
بهترین قالب برای سایت شرکتهای بازرگانی
- Flatsome
- Avada
- Divi
- Bridge
- TheGem
- Astra
موارد بالا تنها چند مورد از بهترین قالبهای وردپرس برای سایت شرکتی بازرگانی بودند. به طور کلی در خدمات طراحی سایت بازرگانی، هنگام انتخاب قالب باید به مواردی مانند شیک و حرفهای بودن آن، ریسپانسیو بودن، بهینهسازی کردن سرعت بارگذاری سایت، سازگار بودن با افزونههای وردپرسی، قابلیت سفارشی سازی داشتن، داشتن پشتیبانی و به روز رسانی شدن دقت کنید.
بنابراین انتخاب قالب به ویژگیهای خاصی که شما به دنبال آن هستید بستگی دارد؛ پس در این مرحله به نیازهای خود توجه کنید.
خدمات طراحی سایت صادرات واردات؛ برنامهنویسی یا وردپرسی؟
طراحی سایت بازرگانی با وردپرس یا برنامهنویسی هر دو رویکرد معتبری هستند و هر کدام از آنها دارای مزایا و معایب خاص خود میباشند.
طراحی سایت با برنامهنویسی امکانات بیشتری برای شما فراهم میکند و میتوانید یک سایت کاملا شخصیسازی شده داشته باشید. در این نوع طراحی سایت شما به طور مستقیم با کدنویسی سر و کار دارید؛ سایتهایی که با برنامهنویسی هستند بیشترین امنیت و سرعت را دارند. اما طراحی سایت به این شیوه هزینه بالایی دارد و اگر زمان و سرمایه کافی دارید، میتوانید از آن استفاده کنید.
طراحی سایت صادرات واردات با وردپرس این امکان را میدهد که سایت خود را به راحتی بتوانید مدیریت کنید. با استفاده از قالبها و افزونههای آماده میتوانید به سرعت و با کمترین هزینه، یک سایت بازرگانی حرفهای بسازید. قابلیت شخصیسازی وردپرس محدودتر از برنامهنویسی است؛ اما در صورتی که به دنبال یک طرح یا ویژگی خاص در سایت خود نیستید، توصیه میکنیم طراحی سایت بازرگانی را با وردپرس انجام دهید.
آخرین پروژه ها
ایجاد امنیت در سایت بازرگانی صادرات واردات
امنیت در طراحی سایت صادرات واردات بسیار مهم است و در جلب اعتماد کاربر نقش زیادی دارد. برای افزایش امنیت در چنین سایتهایی میتوانید اقدامات زیر را انجام دهید:
- استفاده از SSL (ایجاد امنیت بین کاربر و سایت)
- بهروزرسانی سیستم عامل و نرمافزارها
- استفاده از رمزنگاری قوی در بخشهای مثل فرم مخاطبین
- استفاده از افزونههای امنیتی وردپرس
- مدیریت دسترسیها
- استفاده از نام کاربری و پسورد سخت
نحوه برندسازی برای سایت بازرگانی
برندسازی سایت بازرگانی یک فرآیند پیچیده و زمانبر است که برای انجام آن میتوانید از روشهای مختلفی استفاده کنید.
ابتدا باید هدفتان را از تعریف برند خود مشخص کنید. آیا هدف شما ارتقای نام تجاری، افزایش فروش، کارآفرینی جدید یا جذب مشتری است؟ باید رقبای خود را نیز تحلیل کنید و به نقاط ضعف و قوت آنها آشنا شوید. با بررسی رقبا بهترین راهکارها و استراتژیها را میتوانید برای برندسازی خود بچینید.
شناسنامه برند ایجاد کنید؛ این شناسنامه شامل نام تجاری، شعار، لوگو و رنگهایی است که برای تشخیص سایت و نام تجاری شما استفاده میشود. این موارد باید منحصر به فرد و هماهنگ باشند تا در ذهن مشتری بمانند.
استفاده از رسانههای اجتماعی نیز یکی از قدرتمندترین راهها برای برندسازی است. به طور کل برای شناخته شده برند خود باید مدت زمان نسبتا طولانی را طی کنید.